Változatos programok csapatépítésre.

Szponzorált tartalom

csapatépítő ötletek

csapatépítő ötletek

A magyar tengerről mindenkinek a nyaralás jut eszébe. A szikrázó napsütésben a a kellemesen frissítő vízben megmártózni, majd egy jó hekket enni a strand egyik büféjében.

Esetleg nyaralónk körüli teendőkre gondolunk vagy gyermekkorunk táborai elevenednek fel.

Egy biztos, többségünknek minimum egy szép emléke kötődik a magyar tengerhez.

És ezt miért ne fokoznánk tovább? Miért ne gondolhatnánk rá a csapatépítő ötletek helyszíneként?

Manapság egyre több vállalat ismeri fel a team buildingek jelentőségét, hiszen hatalmas összekovácsoló erővel bír egy-egy közös program, egy önfeledt nap.

Legyen szó kisvállalatról vagy multicégekről, a csapatépítő jelentőségét nem lehet elvitatni.

Az állandó motiváltság és összetartás egyik alapköve lehet egy ilyen megmozdulás.

Ennek megszervezésében és lebonyolításában professzionális segítségre számíthatunk a Balaton PRO-tól, a siófoki cégtől, aki hajóbérlés, vitorlázással kapcsolatos tevékenységek, legény- vagy éppen lánybúcsúk, szülinapok, lánykérések és házassági fordulók mellett a csapatépítések organizálásával is foglalkozik.

Ha konkrét elképzeléssel fordulunk hozzájuk ugyanúgy állnak rendelkezésre, mint ha a weblapjukon található csapatépítő ötletek egyikét választjuk munkatársaink részére.

A kezdeti érdeklődési fázisban is felvehetjük a Balaton PRO szakemberével a kapcsolatot. Akár a honlapon található felületek egyikén vagy telefonon is érdeklődhetünk ajánlataik felől.

Viszont első körben érdemes tájékozódni a már meglévő programjavaslataikról, amiről bővebb leírást olvashatunk a a Csapatépítés fülre kattintva.

Igen sokrétű csapatépítő ötleteket találhatunk, amikről rövid ízelítőként pár mondatos összefoglaló is készült. Ezáltal jobban el tudjuk képzelni, hogy munkatársainknak és a cégnek melyik választás lenne az ideális.

A programok majd mindegyike a vízhez kötődik, hiszen ilyen adottságú elhelyezkedés esetén vétek lenne nem ezt tenni.

Első opcióként a vitorlázáshoz kötődő programjavaslattal ismerkedhetünk meg. Attól függően, hogy csak egy ringatózást tervezünk a Balaton vizén vagy adrenalin bomba versenyről legyen szó alapoktatást kapnak a résztvevők.

A létszámot illetően akár a legkisebb csapattól egészen 1000 fős team buildingek kivitelezése is gyerekjáték a Balaton PRO számára.

Rugalmasságukat tovább bizonyítandó, hogy siófoki bázisuk nem feltétlenül kell, hogy a kiindulási pont legyen – bátran választhatunk a parti települések közül, amelyek megfelelőek a hajózáshoz is.

A Magyarországon is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő SUP kipróbálására is van lehetősége munkatársainknak, ha a csapatépítő ötletek közül épp erre esik választásunk. Természetesen a kievezést megelőzően a dolgozók rövid oktatást kapnak, hogyan tudják megőrizni egyensúlyukat és miként érdemes evezni, irányítani magukat a vizen.

A SUP rengeteg lehetőséget rejt önmagában, hiszen egy kis kreatívsággal – vagy épp a Balaton PRO munkatársainak segítségével – rendkívül sokféle alkalmazási módja van, hogy változatos aktivitásokkal gazdagítsuk a csapatépítő napot.

Egyebek mellett pedig összeköthető a vitorlázás és a SUP, így adva meg az exkluzivitását a napnak.

Lehetőségük van még sárkányhajózásra is a munkavállalóknak vagy éppen evezésre. Mind a két tevékenység kétség kívül összetartásra és együttműködésre ösztönzi az egy hajóban evezőket, ezáltal a csapatépítő nap célját megerősítve.

Ezeket a tevékenységeket is lehet cifrázni mindenféle versennyel, de akár a Balaton kellemes légkörét is élvezhetik egy lazább, versengéstől mentes program keretében.

Amennyiben elszakadnánk a víztől, de a balatoni környezettől pedig nem, úgy a quad túra az ideális választás.

A fentieken túl pedig a szokványosabb, beltéri csapatépítő rendezvény igénylésére is van lehetőségünk, aminek keretében sokszínű kihívások elé állítják a Balaton PRO munkatársai kollégáinkat.

This entry was posted in Egyéb.