Étterem kupon fantasztikus áron.

Szponzorált tartalom

étterem kupon

étterem kupon

Aki ismeri a Trófeát, az pontosan tudja: a Trófea éttermeibe nem lefogyni járnak a vendégek, és nem is azért, hogy visszafogott étkezést folytassanak a négy fal között. Nem, a Trófeába fogyasztani jár mindenki, lévén egy „all you can eat”-helyről van szó, mely Budapest több pontján is korlátlan mennyiségben kínálja ételeit az arra fogékonyak számára. Ha valaki elég szemfüles, akkor étterem kupon segítségével olcsóbban juthat ételhez, mint a többiek!

Mennyibe kerül a korlátlanság?

A Trófeában nem az elfogyasztott étel után kell fizetni, hanem magáért a korlátlan étkezés lehetőségéért. Így aztán főleg annak éri meg a Trófeában ennie és innia, aki tud és szeret is enni, aki nem áll megy egyetlen adagnyi étel elfogyasztásánál! Az, hogy aktuálisan mennyibe kerül a trófeás étkezés, leginkább attól függ, hogy a vendég mikor keresi fel az éttermet; hétvégén, népszerű időpontban a fogyasztás összege magasabb lehet, mint mondjuk a nyitást követő órákban. Kuponnal mindenesetre olcsóbban lehet étkezni!

Az éttermi kuponhoz hogyan lehet hozzájutni?

A kupon úgy hozhatja Önt jobb helyzetbe az étterembe beeső vendégekhez képest, ha felkeresi a trofealastminute.hu oldalt, és ott lecsap az éppen elérhető lastminute jegyek egyikére. A jegyek előre megszabott időszakokban, bizonyos éttermekbe szólóan érhetőek csak el! (Azaz ha Önnek holnap utánra kell egy jegy, egy bizonyos étterembe, akkor valószínűleg nem fog sikerrel járni.) A Trófea, hogy ne devalválja a saját brandje értékét, bizonyos limitációkkal teszi csak elérhetővé az olcsóbb étkezés lehetőségét, mellyel, ha a vendég nem tud élni, akkor lastminute kedvezmény nélkül kell, hogy egyen. A jegyekért online és készpénzzel is lehet fizetni – igaz, utóbbi esetben ezt nem lehet előre megtenni.

Mi a helyzet akkor, ha a kuponnal másutt szeretne étkezni?

Minden akciós kupon csakis a megjelölt helyen, csakis a feltüntetett étteremben, a feltüntetett időpontban használható fel! Mindezt már akkor tudatosítani kell az embernek magában, mielőtt rábökne a megrendelés gombjára; ha így tesz, akkor nem érheti kellemetlen meglepetés.

Csorbul-e a korlátlan étkezéshez való hozzáférés az olcsóbb jegy miatt?

Nem! Mindenki korlátlan mennyiségben ehet és ihat a Trófeában, hiszen a Trófea Grill erről szól. Itt nincsen jelentősége annak, hogy ki mennyiért jutott hozzá az éttermi fogyasztás lehetőségéhez.

This entry was posted in Egyéb.