Étterem kupon fantasztikus áron.

Szponzorált tartalom

étterem kupon

étterem kupon

Aki ismeri a Trófeát, az pontosan tudja: a Trófea éttermeibe nem lefogyni járnak a vendégek, és nem is azért, hogy visszafogott étkezést folytassanak a négy fal között. Nem, a Trófeába fogyasztani jár mindenki, lévén egy „all you can eat”-helyről van szó, mely Budapest több pontján is korlátlan mennyiségben kínálja ételeit az arra fogékonyak számára. Ha valaki elég szemfüles, akkor étterem kupon segítségével olcsóbban juthat ételhez, mint a többiek!

Mennyibe kerül a korlátlanság?

A Trófeában nem az elfogyasztott étel után kell fizetni, hanem magáért a korlátlan étkezés lehetőségéért. Így aztán főleg annak éri meg a Trófeában ennie és innia, aki tud és szeret is enni, aki nem áll megy egyetlen adagnyi étel elfogyasztásánál! Az, hogy aktuálisan mennyibe kerül a trófeás étkezés, leginkább attól függ, hogy a vendég mikor keresi fel az éttermet; hétvégén, népszerű időpontban a fogyasztás összege magasabb lehet, mint mondjuk a nyitást követő órákban. Kuponnal mindenesetre olcsóbban lehet étkezni!

Az éttermi kuponhoz hogyan lehet hozzájutni?

A kupon úgy hozhatja Önt jobb helyzetbe az étterembe beeső vendégekhez képest, ha felkeresi a trofealastminute.hu oldalt, és ott lecsap az éppen elérhető lastminute jegyek egyikére. A jegyek előre megszabott időszakokban, bizonyos éttermekbe szólóan érhetőek csak el! (Azaz ha Önnek holnap utánra kell egy jegy, egy bizonyos étterembe, akkor valószínűleg nem fog sikerrel járni.) A Trófea, hogy ne devalválja a saját brandje értékét, bizonyos limitációkkal teszi csak elérhetővé az olcsóbb étkezés lehetőségét, mellyel, ha a vendég nem tud élni, akkor lastminute kedvezmény nélkül kell, hogy egyen. A jegyekért online és készpénzzel is lehet fizetni – igaz, utóbbi esetben ezt nem lehet előre megtenni.

Mi a helyzet akkor, ha a kuponnal másutt szeretne étkezni?

Minden akciós kupon csakis a megjelölt helyen, csakis a feltüntetett étteremben, a feltüntetett időpontban használható fel! Mindezt már akkor tudatosítani kell az embernek magában, mielőtt rábökne a megrendelés gombjára; ha így tesz, akkor nem érheti kellemetlen meglepetés.

Csorbul-e a korlátlan étkezéshez való hozzáférés az olcsóbb jegy miatt?

Nem! Mindenki korlátlan mennyiségben ehet és ihat a Trófeában, hiszen a Trófea Grill erről szól. Itt nincsen jelentősége annak, hogy ki mennyiért jutott hozzá az éttermi fogyasztás lehetőségéhez.

hosting

zvolen

bytnapredaj

abc webhosting

manageria

h security

ncbc

sjwp

adelatusanova

fonymania

arlin

pentapolitana

autostars

zegneetegena

fun house

als

cloveciny

nestat napoli klinika

jev

magicworld

modax

motorsport shop

zdravievc okolade

zebra card

bio abc

eleste

lea nabytok

mediatorke

slovak tours

zelenepleso

circuit design

centrum volnehocasu

gbl

channels

dreemlon

e download

spectrum tn

likeit

pokefest

obcianske stavby

buducamamicka

zivotbs

watt

silikonovehodinky

najvyhodnejsiezlavy

futbalobfzhe

cku

xperio

csfauna

logintrans

shv

lobb

zabavnevidea

nahrane

polov

ibizaclub

3c-reality

filmyzadarmo

kliktv

ekotrendmyjava

pevnost-komarno

exomed

muz-gentleman

lacnekurenie

kartyvmobile

okrespuchov

miniagrobazar

axbo

bestwestern

ectaco

urbanet

rostami

totopotrebujes

poziciamsionline

art-a

sonyericsson

10slusnychludi

This entry was posted in Egyéb.