Pannon-Safe Kft – Pénzügyeink biztonságban.

Szponzorált tartalom

Pannon-Safe Kft - Pénzügyeink biztonságban

Pannon-Safe Kft – Pénzügyeink biztonságban

Sokat gondolkoztam, hogy miről is írhatnék ebben a cikkben, ami hasznos, nem unalmas és valóban segítségére tudok lenni az olvasóimnak. Úgy gondoltam, hogy saját példámból – azaz a párom személyes példájából fogok most kiindulni, aki nem olyan régen felfedezett egy remek céget, amikor egy szimpla lakásbiztosítást akart megkötni. Mióta rátalált erre a Kft-re, már több biztosítást is kötöttünk rajtuk keresztül.

Ebben a cikkben be fogok mutatni egy remek céget, ami magánszemélyek, cégek és önkormányzatok pénzügyi döntéseit segíti. A fontos döntések meghozatalán kívül, segít megtalálni a legmegfelelőbb pénzügyi szolgáltatást, hitelt, biztosítást vagy megtakarítási lehetőséget. Ennek a cégnek a neve, nem más, mint: Pannon-Safe Kft – Pénzügyeink biztonságban. Mint említettem, hogy a magánszemélyeknek a segítségnyújtáson kívül a nagyobb vállalkozásoknak és cégeknek segít rendezni és kezelni a kiadásaikat és bevételeiket, átlátni a káoszon, az önkormányzatoknak pedig a beruházásokban és pénzügyi tervezésben segít.

Egy kis bevezetés: 1999-ben alakult meg a cég egy egészen apró vállalkozásként. Mára már egy óriási vállalkozássá nőtte ki magát, azaz a hazai pénzügyi piac egyik legjelentősebb szereplőjévé tudott válni. Az évek során egyre több bank, biztosítótársaság és hitelező jelent meg a piacon, így az embereknek – főleg akiknek nincsen ebben gyakorlata és tapasztalata,

Hogy mi mindenben tud segíteni a Pannon-Safe Kft – Pénzügyeink biztonságban lesznek, ráadásul egy helyen, ami sokkal nagyobb megnyugvást jelent az ügyfél számára. Ha valakinek biztosítást kellene kötnie, mondjuk kötelező biztosítást, casco biztosítást, nyugdíjbiztosítást, mert gondol a távoli jövőre, a nyugdíjas évekre, utasbiztosítást, mert éppen utazásra készül, vagy lakásbiztosítást, ami manapság az egyik legnépszerűbb és legkeresettebb biztosítások közé tartozik, vagy vállalkozói biztosítást, akkor a Pannon-Safe Kft a legjobb választás.

Miért válassza az ember ezt a céget? Ezt leginkább az ügyfelek véleményével tudom bizonyítani. A honlapon található elégedettségi mutatók tükrözik. Például a Pannon-Safe ügyfelei közül, majdnem 1500-an másoknak is ajánlanák a céget, ha pénzügyi döntéshozatalról van szó. Az ügyfelek 92%-a újra a Pannon-Safe-t fogja választani, ha biztosítást szeretne kötni, 98%-a elégedett a kollégák felkészültségével, 99%-a a segítőkészségükkel is meg volt elégedve, 98%-a gondolta, hogy előnyös, hogy a cég alkalmazottai mindig elérhetőek és az ügyintézés gyorsaságával elégedettek. Végül, de nem utolsó sorban pedig 97%-uk a szolgáltatás minőségére mondta, hogy teljes mértékben meg van vele elégedve. Valljuk be ezek a számok igazán magukért beszélnek. Viszont az ember a saját szemével is meggyőződhet minderről a pannonsafe.hu oldalon.

Ami még szintén meggyőző tud lenni, az a Pannon-Safe társaság partnerei, azok a cégek, akikkel kapcsolatban van és remek viszont ápol bankokkal, biztosító társaságokkal és hitelezőkkel egyaránt. Így az ügyfelek biztosak lehetnek abban, hogy valóban a számukra legmegfelelőbb ajánlatot találja meg a Pannon-Safe, azt, ami nekik, az ő feltételeiknek, az ő pénztárcájuknak és lehetőségeiknek leginkább megfelel.

Tehát ha pénzügyi döntést kell hoznia, nem ismeri az összes bankot, sőt akár nem szeret a pénzügy világában mozogni, nincs, aki segítsen neki ezekben, bátran forduljon az általam bemutatott céghez. Remélem hozzá tudtam járulni a pénzügyi ismereteikhez, tágítani tudtam kicsit azokat, és ha már ismerték ezt a céget, akkor csak még inkább megbizonyosodhatott arról, hogy ezt a céget választani remek ötlet.

This entry was posted in Egyéb.