Csodálatos rafting Ausztria hegyeinél

Rafting Ausztria

A hosszú tél után végre eljött az ideje annak, hogy megfelelően ki tudjunk kapcsolódni. Természetesen még várhatunk is azzal, hogy hosszabb útra induljunk a környező országok hegyeibe, de a rafting Ausztria esetében már áprilistól elérhető. Aki eddig még nem próbálta a vadvízi evezést, de imádja a hullámokat, akkor most olyan egyedi élményben lesz része, amire eddig még nem volt példa.

Bár a folyó a fő célpont, de nem jelenti azt, hogy a természet többi szépségéről is le kellene mondanunk. Egyedi túrákra van lehetőség a rafting Ausztria mellett. Keressük fel idejében a funrafting.hu oldalt és egyeztessünk a részletekről! A kiutazás a megadott helyszínre általában külön történik, de ha idejében szólunk, igény szerint megszervezhető fuvar is.

Maga a táj egyszerűen elragadó és az is biztos, hogy senki nem fog unatkozni a rafting Ausztria során. Egy másik ország, tele csodálatos élményekkel, amelye örökre velünk maradnak. Az első nap még csak bemelegítés, majd aztán jön a komoly megpróbáltatás, amikor a természet fölé kerekedhetünk.

This entry was posted in Egyéb.