A magyar pezsgőkultúra megteremtője Törley József

Szponzorált tartalom

Törley József

A történelem eseményei mindenre és mindenkire hatással voltak. Legyen szó az ország népéről vagy a gazdaságról, egyes dolgok mindenre befolyással voltak. Sajnálatos módon, Törley József nem élhette meg a 20. században történő eseményeket, ugyanis 1907-ben elhalálozott. Közismert, hogy ezt követően robbantak ki a világháborúk.

A pezsgőgyárosnak igazán remek érzéke volt az üzlethez, ezért az ő korában virágzott a vállalat, azonban ezt a tulajdonosa nem élvezhette sokáig. A halála után az unokaöccsei vitték tovább a gyárat, hiszen Törley Józsefnek nem voltak utódai. Mivel nagyrészt a cég a családban maradt, a termelés terén semmi gondot nem jelentett a tulajdonosváltás.

Mindössze a gazdasági válságnál és a háborúknál volt mélyponton. Mindennek ellenére, a mai napig az ország piacvezető pezsgőgyára és a minőség egyáltalán nem romlott az évek során. Kevesen tudják, de Törley József igyekezett hozzájárulni az étkezési kultúra megalkotásában. Ezért is törekedett arra, hogy a külföldi vendégei a magyar konyha jó hírét terjesszék a nagyvilágban.

This entry was posted in Egyéb.