Szolárium csövek fajtái: miben különböznek?

Szponzorált tartalom

Szolárium csövek fajtái

Biztosan tudod, hogy többféle szolárium-cső közül választhatsz, ha barnulni szeretnél. A kínálatot a Hollandimpex weboldalán tekintheted meg. A szolárium csövek fajtáinak különbsége a bőröd színére is hatással van, ezért is jó előre tervezni, hogy hogyan szeretnél kinézni. Például a Coffee Love Gold EU SR akkor jelent jó választást, ha azonnali, mélybarnító hatásra vágysz. Másféle szempontok alapján is érdemes ezt a terméket választanod, ami a hosszú élettartamának köszönhetően, igen sokáig használható.

A weboldalon kapható még a Coffee Love Collatan by LT 25 Wattos formában. A szolárium csövek fajtáinak felsorolása ezzel korántsem ért véget. A készletben felbukkan még a Sexy Cacao EU SR, ami kakaó-barnává varázsolja a bőrödet. A Superbronz Plus elsősorban az arc barnítására való. A segítségével kiegészíthető a testbarnító csövek működése. Érdemes még megemlíteni az Al Blu-Infinity nevű terméket. Ez tökéletesen barnává képes változtatni a bőrödet. A megszerzett szín egészen sokáig tart.

A szolárium csövek fajtáinak felsorolása tovább folytatható az Al Excellence megemlítésével. Elősegíti a D-vitamin termelődését, ami remek hatással lesz a testedre. A megnövelt UVA teljesítménynek hála, rövid időn megszerezheted a kívánt színt. A megemlített termékeket többféle erősségben is meg lehet venni a weboldalról. Természetesen egy szolárium készülékre is szükség lesz a barnuláshoz. A weboldalról ebből a szempontból is lehet válogatni a szolárium csövek fajtáinak a megtekintése után.

Teljesen új, illetve renovált kabinok is találhatóak a webáruházban. Garanciális feltételek mellett nyílik lehetőség a megvásárlásukra. A szakemberek azonnal a segítségedre sietnek, ha esetleg elromlanak. Akkor sem maradsz magadra, ha valamilyen alkatrészt kellene rendelned hozzájuk. A szolárium csövek fajtáinak kiválasztásánál is segítséget kaphatsz, így magas szinten üzemeltetheted a kabinokat. Nyithatsz egy üzletet vagy otthonra is vehetsz magadnak egy remek szoláriumot. Nem fogod megbánni, hogy a vásárlás mellett döntöttél.

This entry was posted in Egyéb.