Szeret enni? Akkor a Trófea Budapest Önnek ajánlott.

Szponzorált tartalom

trófea budapest

Szereti a hasát? Ezzel nincsen egyedül, hiszen Magyarországon a legtöbb ember szeret jókat enni. De vajon ez azt jelenti, hogy tömegek fogyasztanának el több tányérnyi ételt akkor, ha nekiülnek enni? Nyilvánvalóan nem. De ha Ön így szeret étkezni, méghozzá olyan módon, hogy közben nem kell egy kisebb vagyont kiadnia mindezért, akkor jó, ha tudja, hogy a Trófea Budapest városában több helyen is várja mindazokat, akik tudnak és szeretnek enni – mondjuk pont a Király utcában!

A Trófea Grill éttermet nem szabad kihagyni!

Egy normál étteremben az étkezés a követketőképp néz ki: az ember helyet foglal, szétnéz az étlapon, rendel, eszik és távozik. A Trófeánál az illető beül, majd fogyaszt – mégpedig annyit, amennyit csak szeretne! Hogy mindez miként lehetséges? Hát úgy, hogy a Trófea esetében az étterembe betérő nem magáért az étkezésért fizet, hanem a korlátlan fogyasztás lehetőségéért! A két felfogás között hatalmas különbség van akkor, ha az illető tud és szeret is enni, és így nem éri be feltétlenül egyetlen tányérnyi étellel. A Trófeában egyszerűen olcsóbban tud enni a vendég akkor, ha az étvágyához komolyabb mennyiség is társul.

Mennyibe kerül mindez?

A kulcskérdés egy ’all you can eat’-hely estében mindenképpen az, hogy a korlátlan fogyasztás lehetőségét milyen árazás mellett biztosítja a nagyközönség számára. A Trófea esetében az árak annak megfelelően változnak, hogy hétköznap van-e vagy hétvége, illetve hogy mikor óhajt enni a vendég. Biztosan többe kerül a fogyasztás, mintha valaki egy normál adagnyi ételt enne meg valahol – ám ha ennyivel már nem érné be az illető, akkor a Trófeával olcsóbban lehet kijönni, azonos minőség mellett!

Csak a Király utcában van Trófea Grill!

Szerencsére nem, ugyanis az érdeklődők emellett még két másik helyen is találkozhat Trófea Grillel: a Margit híd budai hídfőjénél, valamint a XIII. kerületben, a Visegrádi úton. Bármelyik Trófea mellett dönt is az ember, biztosan azonosan magas nívót fog ott tapasztalni. Egyik-másik mellett a közelség alapján lehet szelektálni; ilyenkor nyilván érdemes mindig a hozzánk legközelebb eső éttermet választani.

Vannak-e akciók a Trófea Grill esetében?

Természetesen vannak, melyekről a belinkelt honlapon rendre tájékozódni is tud az, akit mindez komolyan érdekel. Az étterem a családosok számára állandó kedvezményeket tud biztosítani, melynek keretében a 12 évnél fiatalabb gyermekek hétvégente például ingyen tudnak étkezni!

Katalógus
Seobaglyak
Skiarena
Seobaglyak
Lapok
Honlapok
Masziv
Timpkiado
Romacentrum
Vahava hálózat
Aranyfa
Pecsa musichall
Használtruhanagykereskedés
Használtruhanagykereskedés
Trafikklub
Allegrohotel
Kedvenc étel
Amphorahotel
Kemiaeve
Semmelweissymposium
Serforras
Infomod
Amigohostel
Zehuze
Széchenyi központ
Videorgina
Dokkroom
Tender értesítés
Autókresz
Caribbean nights
Rókusfalvy pince
Ügyvédek cégalapítás
Visions
Mozi futár
Unisher
Zöld könyvtár
Oktatás tanfolyam
Patakcsoport
Basicnet
Logotherápia
Humansales
Sapiro transz
Herj
Noadog
Semmelweis innovations
Tirexi
Családi dvd

This entry was posted in Egyéb.