Penészgátló festék a falak gombásodásának megakadályozásáért

Szponzorált tartalom

Penészgátló festék

A megfelelő hőszigetelés érdekében megjelentek a különféle nagy hatásfokú, több légkamrás nyílászáró szerkezetek, amelyek sokat segítenek abban, hogy a lakáson belül kellemes klíma uralkodjon. Sajnos ennek melléktermékeként egyre nagyobb mértékben alakultak ki különféle szürkés-fekete gombafoltok a falakon, amelyek ellen komolyan tenni kellett. Válaszként megszületett a penészgátló festék, aminek előnyei megkérdőjelezhetetlenek.

A készítmény gondoskodik a kellő szellőztetésről és közben még mosható is. Teljes mértékben megfelel a jelen kor technikai és környezetvédelmi előírásainak. A penészgátló festék végre elhozza azt a kellemes hatást a helyiségekbe, amire mindig is vágytunk.

Remekül néz ki és közben hatékonyan teszi a dolgát. Amennyiben eddig gondunk lett volna a falfelületek penészedésével, akkor most itt a megoldás! Amint elmúlik a téli időszak és ismét teret kap a lakás felújítása, akkor a penészgátló festék legyen alkalmazva! Többféle kiszerelésben kapható és kellemes illattal van vegyítve, ami még a száradás után is érződik.

This entry was posted in Egyéb.