Gázolaj szivattyú elosztáshoz vagy szállításhoz

Szponzorált tartalom

Gázolaj szivattyú

A gázolaj kezeléséhez mindenképpen szükség van valamilyen berendezésre. Például, a szivattyuwebaruhaz.hu weboldalon kapható gázolaj szivattyú nagyszerűen megfelel erre a célra. Az átfolyásmérővel lehetőség nyílik a mennyiség megmérésére.

Természetesen kelleni fog még egy adagoló pisztoly is a munka elvégzéséhez. Az elosztás érdekében, venni kell egy tömlőt. Akár készlet formájában is alkalom nyílik a vásárlásra. A gázolaj szivattyú raktárról rendelhető meg, ezért viszonylag rövid idő alatt megérkezik. A névleges teljesítménye 0,23 és 0,37 kW között változik. Az emelőmagasság akár 20 méter is lehet. A folyadékszállítási teljesítmény attól függ, hogy melyik típust választja a vevő. A leglassúbb változat percenként 5 litert képes eljuttatni egyik helyről a másikra, a leggyorsabb pedig 32 litert. Többféle folyadék esetében jöhet szóba a használata.

A vásárlók érthető módon kíváncsiak az árra is, a gázolaj szivattyút illetően. A vásárlás 60 és 93 ezer Ft között lehetséges. Bizonyos rendelési összeg felett ingyenes a kiszállítás.

This entry was posted in Egyéb.