Egy bőr kulcstartó minden nőnek szép ajándék

Szponzorált tartalom

Bőr kulcstartó

Most nem a gagyi, vicces darabokra kell gondolni! Inkább a minőségi, elegáns, tartós bőr kulcstartó modellekről van szó. Egy elegáns, stílusos nőnek ez is kell passzoljon a táskájához, pénztárcájához.

Amennyiben ajándékvásárlás előtt áll és nem szeretne valami új háztartási géppel befürödni, akkor válasszon személyesebb meglepetést! A Swarovski bőr kulcstartó például többnyire világos színű bőrből készül és kövekkel van kirakva. Nagyon jól mutat, főleg azokhoz illik, akik sok köves ékszert viselnek, esetleg a táskák és egyéb kiegészítők vannak kövekkel ellátva.

A Pierre Cardin modell valódi bőrből készül, ráadásul díszdobozban kapható az internetes felületeken. A Pénztárca Store webáruházban az ilyen Pierre Cardin bőr kulcstartó pár ezresért megrendelhető és már 24 órán belül házhoz érkezik. A honlap mintegy 20 ezer darabos raktárkészletében kényelmes pénztárcák, kártyatartók és stílusos irattartók is megtalálhatóak. Ezekkel a férfi és női ünnepelteknek egyaránt kiváló ajándékokat lehet összeállítani.

This entry was posted in Egyéb.