Csapatépítő programok egy szabadulós szobában

Szponzorált tartalom

Csapatépítő programok

Még nem tudja, hogy pontosan hová vigye el az embereit annak érdekében, hogy jobb legyen a munkahelyi közösség? A csapatépítő programok nem véletlenül örvendenek hatalmas népszerűségnek.

A segítségükkel a dolgozók sokkal jobban megismerhetik egymást. A közös nehézségek összekovácsolják őket, a sikernek köszönhetően pedig megnő az önbizalmuk. A Mindquest révén, a csapatépítő programok egy szabadulós szobában is lehetnek. Itt maximum 5 embert lehet bezárni egyetlen helyiségbe.

60 perc áll a csapattagok rendelkezésére a kijutáshoz. Vicces és érdekes feladatokat kell megoldani a számzárak kinyitásához. Összesen ötféle küldetés közül lehet választani. Annak sincs akadálya, hogy a vállalat saját pályát tervezzen a csapatépítő programok érdekében. Itt rengeteg, a céggel kapcsolatos kérdésre kell tudni a választ.

Nem jelent problémát az sem, ha Ön azt tervezi, hogy egy promóciós rendezvényen állíttat fel egy szabadulós szobát. A feladatok témája összhangban lesz az Ön promóciójával, így az érdeklődők megismerhetik a cége ajánlatait.

This entry was posted in Egyéb.