Az Elveszett Evangélium Önnek szól

Szponzorált tartalom

Elveszett Evangélium

Mindnyájan jól ismerjük Jézus Krisztus alakját. Ő volt az, aki számtalan csodát tett, amíg az emberek között élt. Azonban, az Elveszett Evangélium nevű kiadvány egy kissé másképpen jeleníti meg.

Az itteni szöveg szerint, Jézus Krisztus feleségül vette Mária Magdalénát és még gyermekeik is születtek. A mű arra is igyekszik rájönni, hogy vajon mi történhetett vele fiatalabb korában, hiszen sajnos nem sokat tudunk a színre lépése előtti időkről.

Az Elveszett Evangélium szerint érdemes lenne azt is figyelembe vennünk, hogy Jézus Krisztus vajon milyen nyelven beszélt. Nem tudhatjuk, hogy az arámi mellett tudott-e héberül vagy görögül. Az sem mindegy, hogy vajon mi történhetett a leszármazottjaival. Az Elveszett Evangélium tényként kezeli, hogy Isten fiát keresztre feszítették.

Azonban, ez csak még rejtélyesebbé teszi az életét. Vajon miként volt képes ennyi csodát tenni ilyen kis idő leforgása alatt? A könyv segítségével ez is kiderül. A megrendelése az Angyali Menedék révén bármikor lehetséges. Most akciós áron kapható!

This entry was posted in Egyéb.