A munkámat elvesztettem, de a családom mellettem állt.

Szponzorált tartalom

addiktológia rehabilitáció budapest

addiktológia rehabilitáció budapest

Én tudom milyen érzés az, hogyha az alkohol miatt kicsúszik a lába alól valakinek a talaj. Elvesztettem a munkahelyemet is emiatt, pedig egy nagyon jó munkáltatónál dolgoztam már hosszú évek óta. Asztalos végzettségem van és egy elég jól menő bútor forgalmazónál voltam értékesítési vezető. Az alkohol azonban nagyon lassan és alattomosan tört be az életembe, és már csak akkor döbbentem erre rá, mikor már nagy volt a baj és a munkámat is elvesztettem.

Szerencsémre a családom mellettem állt és elvittek egy addiktológia rehabilitáció Budapest belvárosában található irodájába, ahol megvizsgálták az állapotomat és tartottunk egy konzultációt is, amibe nem csak engem, de a családomat is bevonták. Ez a képviseletük a Bartók Béla úton van, a 11.-ik kerületben. Örömmel fogadtam, hogy alkalmasnak találtak arra, hogy részt vehessek a következő felépülési programjukban, amire majd valahol a Balaton-felvidéken kerül sor.

Már előzetesen is elég sokat meséltek nekem erről a programról, így meglehetősen reménykedve várom. Az alkoholbetegségem óta most érzem először, hogy végre megtaláltam a kiutat ebből a gyötrelmes állapotból. Elmondták, hogy itt olyan szakemberek fognak foglalkozni velem, akik közül többen is megtapasztalták már az alkoholfüggőség borzalmait. Emiatt már eleve sokkal nagyobb bizalom alakult ki a részemről az intézet iránt.

Az addiktológia rehabilitáció budapest tett róla, hogy visszaszerezzem a reményt. Az indulásig már alig pár nap van hátra, de már alig várom, hogy megkezdődjön. Nem csak a felépülésemről, de a szállásról és az étkezésről is gondoskodni fognak. A program 28 napot fog felölelni, és biztos vagyok benne, hogy a végén egy új ember fog válni belőlem.

This entry was posted in Egyéb.