A kávézás szerelmese vagyok.

Szponzorált tartalom

Kávéfőző vásárlás – BestMarkt

Kávéfőző vásárlás – BestMarkt

Engem mindig be lehet csalni bármelyik kávézóba. Akár egy baráti találkozóról van szó, akár egy randiról, nálam ez mindig egy nyerő választás.

Miért jó dolog a kávéfogyasztás? Egyszerűen azt is válaszolhatnám, hogy azért mert finom. Egy olyan kávéimádó, mint én, azonban ennél sokkal részletesebb választ is tud adni.

Szerintem nem létezik még olyan ital, amit ennyiféle módon ellehetne készíteni. Ez alatt nem csupán annyit értek, hogy valaki feketén, tejjel, cukorral vagy cukor nélkül szereti. Itt sokkal nagyobb kreativitásra is lehetőség van.

Nem véletlen, hogy szinte minden országnak meg van a saját kávékultúrája. Bármelyik kontinensen is járjunk, egészen biztos, hogy találkozni fogunk olyan kávékészítési megoldásokkal, ahol máshol nem. Szerencsére nem kell elutaznunk ahhoz, hogy ezeket megtapasztalhassuk, hiszen itthon is számtalan igényes kávéház vár ránk, ahol elkészítik nekünk ezeket a finomságokat.

Az az egyik kedvenceim a dél-amerikai kávé fajták. Vannak köztük egészen különlegesek is. Az egyik ilyen úgy készül, hogy a kávémagokat a cukorral együtt darálják, és úgy főzik ki. Ez egy nagyon különleges ízt képes kölcsönözni.

Volt szerencsém kipróbálni egyszer egy indiai kávét is. Az volt az egyik legfinomabb, amit ittam, de ami igazán különlegessé tette az a rózsaszín színe. Nem csak ízre, de látványra is csodás volt.

Van egy francia rövid kávé, amit szinte hetente inni szoktam a kedvenc kávézómban. Az a különlegessége, hogy egyszerre édes és kicsit kesernyés is. Pontosan azt az ízvilágot képviseli, amit én annyira szeretek. Valamiféle különleges fűszerrel érzik el ezt a hatást egyébként.

Nekem otthon egyébként nincs is kávéfőzöm, amibe ha belegondolok elég furcsa, tekintve, hogy nálam kevés nagyobb kávérajongó létezik. Talán azért van ez, mert jobban szeretem profi baristákra bízni a kávékészítés feladatát. Mostanra azért már elgondolkodtam, hogy be kéne szereznem magamnak egy ilyen készüléket. Olyan jó volna, ha néha itthon is el tudnám készíteni magamnak ezeket a különlegességeket. Úgy döntöttem, hogy megteszem az első lépést ebben az ügyben.

Sok helyet megnéztem, ahonnan kávéfőzőket lehet rendelni, de a legjobb egyértelműen a Kávéfőző vásárlás – BestMarkt volt. Elég volt csak egy pillantást vetnem erre az oldalra, és tudtam, hogy innen sikerrel ki fogom tudni választani a számomra pont megfelelő gépet.

Azt rögtön ki kell emelnem, hogy a kávéfőzőkből rengeteg fajta létezik. Ezt nem csak akkor igaz, ha a márkájukat vesszük végig, de a működésükre és a funkciójukra is ugyanúgy igaz. Ez a weboldal azonban annyira felhasználó baráttá és átláthatóvá tesz nekünk mindent, hogy igen hamar feltalálhatjuk magunkat.

Kezdjük rögtön a termékek árával, hiszen sokak számára ez az egyik elsődleges szempont. Az oldal bal oldalán felfedezhetünk magunknak egy csúszkát, ahol könnyűszerrel beállíthatjuk a minimum és a maximális árát a lehetséges készülékeknek. Ezzel már is leszűkíthetjük a kört. Ezzel persze közel sincs még vége a lehetőségeinknek.

Abban az esetben, ha valaki egy adott márkához ragaszkodik, megteheti, hogy csak annak a márkának a gépeit listázza ki. Fontos szempont az is, hogy mekkora a kávéfőző kapacitása, amit a csészék számában mérnek. Itt lehetőség van a csészék számát beállítani egytől egészen hétig. Nekem az hasznos funkció volt, mert a mi családunk elég nagy, így a 6 csészés lehetőséget választottam.

Egy kávéfőzőt a működés alapján is lehet kategorizálni. Ezeket a kategóriát természetesen a Kávéfőző vásárlás – BestMarkt is számon tartja. Tehát, ha azzal a határozott céllal érkezünk erre az internetes áruházra, hogy kotyogós típust vásároljunk, akkor elég csak bejelölni a megfelelő részt. Abban az esetben, ha valaki kapszulás kávéfőzőt szeretne, szintén egyszerű dolga van. Ez persze csak két példa, ennél sokkal több lehetőség is adott, amiről bárki meggyőződhet, ha ellátogat ide.

Ez az áruház igazán figyelmes, hiszen azokra is gondol, akik teát is fogyasztanának a kávé mellett. Egy gombnyomás elég, és már is megkapjuk azokat a gépeket, melyekkel nem csak kávét, de akár teát is elkészíthetünk.

Természetesen a legalapvetőbb műszaki adatok alapján is van lehetőségünk a kávéfőző típusok szűkítésére. Ez lehet a teljesítmény, a nyomás, a fúvókák száma és a víztartály kapacitása is.

Előfordulhat, hogy valakinek lényeges, hogy a terméket minél hamarabb készhez kapja. Nekik van az a lehetőség, hogy azokra az árucikkekre szűrhessenek rá, melyek rendelkezésre állnak az áruház belső raktárában. Ezáltal a várakozási idő is kevesebb lesz.

Miután elvégeztem a megfelelő szűrést, már csak ki kellett választanom a maradék termékek közül a számomra ideálist. Annyira még itt sem éreztem egyszerűnek a dolgot, hiszen több gép is nagyon megtetszett innen. Egyébként a termék leírások tökéletes részletességgel tájékoztatják a vevőket. Ezen felül jó minőségű képek is segítenek a termékek kiválasztásában.

Három kávéfőző volt az, aminél azt éreztem, hogy jó választás lehet. Ezért éltem egy kényelmi funkcióval, a termék összehasonlítással. Ez nagyon egyszerűvé teszi a különböző árucikkek párhuzamba állítását. Itt mindent láthatunk egy helyen, szépen rendszerezve, így azonnal felmérhetjük a termékek közötti különbségeket. Nem csak műszaki értelemben történik itt meg az összehasonlítás, hanem az árak és a garancia tekintetében is.

Így már sikerült kiválasztanom a számomra ideális darabot. Ebből a fajtából többféle szín is elérhető, amiből ha kiválasztjuk az egyiket, a termék képe is megváltozik, így láthatjuk, hogy mire is számíthatunk. Én egy zöld változat mellett döntöttem, mert ennek a színe passzol a konyhánkba.

A gép alkalmas feketekávé és kapucsínó készítésére is. Maximum hat adag kávé készíthető el vele, de tökéletesen működik akkor is, ha kevesebb kávét és vizet töltünk bele. A készülék egyébként 800 watton működik és fél literes a víztartály kapacitása. A termékleírásoknál mindig külön fel van tüntetve, hogy egy adott termékhez milyen hosszú garancia jár. Ez esetben ez 24 hónapot jelent.

A weboldalon egyébként nagyon sok terméknél találkozhatunk a vásárlói véleményekkel is. Ezek közül többet is elolvastam és biztosan állíthatom, hogy a Kávéfőző vásárlás – BestMarkt online áruháza törekszik arra, hogy csak is magas minőségű termékeket forgalmazzon.

A vásárlási folyamat is kifejezetten felhasználó barát. Lehetőségünk van arra, hogy akár regisztráció nélkül is rendeljünk innen, bár én mindenképpen ajánlom a regisztrációt, mert így a későbbiekben sokkal gyorsabban vásárolhatunk innen.

A weboldal gondosan tájékoztat minket a fizetési és a szállítási lehetőségekről is. Megtehetjük, hogy személyesen elmegyünk a szaküzletükbe, ahol személyesen átvehetjük a termékünket. Ugyan ezt egy csomagponton is megtehetjük. Azonban ha teljes kényelemre törekszünk, akkor egy futárszolgálat is kiszállítja a megadott címre a rendelésünket.

A fizetésnél lehetőség van készpénz és bankkártya használatára is, illetve élhetünk az előreutalás lehetőségével is.

This entry was posted in Egyéb.