A Flyboard működési elve: repülés a víz felett

Szponzorált tartalom

Flyboard

Jó helyen jár, ha ki szeretne próbálni egy extrém sportot! A flyboard biztosan elnyeri majd a tetszését, mert hatalmas élményben lehet része! Itt megtudhatja, hogy mit takar az egyik legújabb vízi extrém sport. Először bele kell bújnia egy pár olyan cipőbe, aminek a sarkára egy jetski motorja van ráerősítve. Ebből két darab vízsugár fog kilövellni, Ön pedig körülbelül 10 méteres magasságba emelkedik a levegőben. Így olyan érzése lehet, mintha a vízen járna.

Az egyensúlyt biztosan meg tudja majd őrizni, hiszen a flyboard működésének a megtanulása egyáltalán nem tart sokáig. Itt további információt szerezhet erről a lehetőségről. Az elmenyplaza.hu weboldalon most kedvezményes áron igényelheti az extrém sport kipróbálását. Az ár elsősorban attól függ, hogy pontosan hol szeretne gyakorolni. A weboldalon többféle helyszín közül is választhat. A legtöbben egy szabadtéri strand vagy egy bányató mellett döntenek.

Itt kiderülhet, hogy melyik helyszínen milyen feltételekkel vehető igénybe a szolgáltatás. Akkor is megfelelő helyen jár, ha a párjának szeretne meglepetést okozni, hiszen akár páros élményben is részük lehet. Foglaljon minél hamarabb időpontot a fent említett honlapon, nehogy lemaradjon erről a lehetőségről! Mivel a nyárnak nemsokára vége van, ezért érdemes sietnie. Itt könnyen leadhatja a rendelését, tehát nézze végig a listát! Csak 16 éves kor felett van lehetőség a sport kipróbálására.

Kötelező részt venni egy 5 perces oktatáson a szerkezet használatának megkezdése előtt. Természetesen a helyszínen Ön is kapni fog védőfelszerelést, hogy teljes biztonságban érezhesse magát. Itt megtudhatja azt is, hogy mire kell ügyelnie, ha maximálisan ki szeretné élvezni a kilátást. A weboldalon fel van tüntetve a telefonszám is, ha bővebb felvilágosítást szeretne. Az ügyintézők készséggel válaszolnak a kérdéseire. Adja le minél hamarabb a rendelését, hogy még kiélvezhesse a nyár utolsó napjait! Mindenképpen készítünk Önről fotót, hogy maradandó emléke legyen erről az élményről.

This entry was posted in Egyéb.