A fából előállított kerítés fajtái

Szponzorált tartalom

Gazdaságos megoldás

Gyakran fordul elő, hogyha erről a dologról van szó, az emberek nehezen döntik el, milyen típust is válasszanak. A fából készült kerítés látványa varázslatosabbá teszi a környezetét, vagyis hatalmas mértékben hozzájárul a lakás arculatához.

A lucfenyőből készült darabok nagyon népszerűek, mivel elég jó áron lehet beszerezni azokat. Szélességüket tekintve, a léceket akár 20 cm variációban is meg lehet vásárolni. Beszerezhetőek készen és félkészen is.

Azonban meg kell említeni azt is, hogy az élettartamuk nem túl hosszú. Általában 15 évet bírnak ki. A kezelésüket illetően évente le kell festeni.

Ez persze némi költséget von maga után, így ha ezt is figyelembe veszi, akkor az ára néhány év alatt meghaladhatja a tartósabb típusokat. A strapabíró kerítés akác, valamint tölgyfából is készülhet. Ezek nem igénylik minden évben a kezelést. Előfordul, hogy a borovi fenyőből rendelnek, de ez nem túl sűrű eset, mivel kissé magasnak mondható az ára. Az efféle típusból leginkább bútorokat szoktak készíteni.

This entry was posted in Egyéb.