Remekül szellőzik a nyári motoros kesztyű

Szponzorált tartalom

Motoros kesztyű

Az utak ördögei tudják, hogy a kánikulában nagyon rossz lehet a motorozás. Pedig ilyenkor sem szabad otthon hagyni a felszereléseket, mert balesetkor ennek igen súlyos következményei lehetnek. A hálóval ellátott nyári motoros kesztyű kényelmes viselet a tűző napsütésben is, mert a száguldásnál átengedi a levegőt.

A sérülésektől a rajta lévő protektor óv meg. A csuklójánál van gumis rögzítés, tehát nem kell tartani a lecsúszásától. A megvásárlása szinte bármilyen méretben lehetséges.

A nyári motoros kesztyű olyan változatban is megrendelhető, amin a tenyérnél erősítések találhatók. Hasznosak lehetnek az ujjperceknél lévő gumibetétek, mert csúszásgátló hatással bírnak. Annak sincsen akadálya, ha valaki inkább ujj nélküli változatot akar venni. Mindazonáltal, ilyenkor megnő a sérülések valószínűsége.

A nyári motoros kesztyű 2300 és 6000 forintos ár között vásárolható meg a Motoros Butik weboldaláról. Érdemes hozzá további felszereléseket venni annak érdekében, hogy igazán jó legyen a kánikulában történő motorozás.

This entry was posted in Egyéb.