UV lámpa műköröm és gél lakk szárítására

UV lámpa műkörömhöz

Vannak olyan módszerek, amelyeknek a segítségével lényegesen tartósabbá lehet tenni a körömlakkot. Az UV lámpa műköröm készítéséhez is felhasználható, hiszen a segítségével egyszerűbben kötnek meg a lakkok.

Ma már nem feltétlenül muszáj elmenni egy szakemberhez a kompozíciók elkészítése érdekében, hiszen egy kis ügyességgel otthon is elvégezhető a körömápolás. Az UV lámpa műköröm többféle erősségben is megvásárolható a gellakk.com weboldalon. A legtöbben 9 vagy 36 wattos berendezést vesznek.

A készítés során arra kell odafigyelni, hogy a lakkok kötési ideje a típusuktól függően egy-három perc lehet. A vevőknek ki kell tapasztalniuk, hogy az esetükben mennyi időre van szükség a száradáshoz.

Az UV lámpa műköröm számos színben vásárolható meg a webshopból. Szükség esetén akár időkapcsolós változatot is lehet venni. Tartozékként jár hozzá egy darab izzó. Az internetes áruház egyéves garanciát ad rá, tehát a vevők nem vállalnak nagy kockázatot a megrendelésével. Igény esetén persze LED-lámpákat is lehet itt vásárolni.

This entry was posted in Egyéb.