Új, nemzetközi oltóközpont alakult Budapesten!

Oltóközpont a Duna Medical Centerben

Az egészség mindennél fontosabb kellene legyen, hiszen az mindenkinek a legnagyobb kincse. Hogyha nem vigyázunk rá, nem figyelünk a megőrzésére, akkor lehet később sokkal nagyobb áron tudjuk majd visszaszerezni. Ezért tanácsoljuk azt, hogy utazás előtt olttassa be magát!

Annak függvényében fogja megkapni az oltást, hogy milyen országba szándékozik elutazni. A Duna Medical Center 2016 decemberétől nemzetközi oltóközpontként is működik, ahol ilyen jellegű vakcinákat is árusítanak, sőt, kérés esetén be is tudják adni. Ennek az egésznek van egy hivatalos kerete.

Nemcsak úgy működik, hogy jön a páciens és elmondja hová utazik, aztán már be is van oltva. Az egészet egy tanácsadás előzi meg, ahol az igénylő információkat kap a higiéniai szabályokról, ami az adott országra vonatkozik. Krónikus betegségben szenvedőknél egyeztetés történik az utazás előtt, hogy milyen fokozott kockázati tényezőkkel kell számolni, valamint utazás előtt milyen óvintézkedéseket kell tenni az oltáson kívül. Ezt követően jöhet a tulajdonképpeni oltás.

This entry was posted in Egyéb.