Szőlőmagolaj férfiaknak és nőknek

Szőlőmagolaj

Az emberek mindent megtesznek egészségük megőrzésért, most itt egy jó tipp kerül bemutatásra ennek érdekében. A hidegen sajtolt szőlőmagolaj előnyei és hatásai a szervezetre nézve igencsak pozitívak. Fogyasztásával támogatható a jobb véráramlás és keringés, valamint megakadályozható az érszűkület kialakulása. A szőlőmagolaj erősíti a hajszálereket, véd az érelmeszesedéstől, továbbá támogatja a szív egészségét is.

Mivel az érrendszer megbetegedését segít megelőzni, akár trombózis kialakulását is képes meggátolni. Jótékonyan hat a koleszterinszintre, csökkentve az LDL-rossz, azzal párhuzamosan megmentve a HDL-jó koleszterin szintét. Az antioxidáns hatóanyagainak köszönhetően, védelmet nyújt a sejteknek a szabadgyökök és az oxidatív stressz okozta esetleges károsodásokkal szemben.

A hidegen sajtolt szőlőmagolaj használata mind a két nemnek előnyös, ugyanis a férfiaknál jótékony lehet a prosztatára, a nőknél pedig a változókorral együtt járó kellemetlen tünetekre. Az előállítási folyamat során nem alkalmaznak vegyi anyagokat, tartósítószereket és színezékeket sem.

This entry was posted in Egyéb.