Szoba pár órára nem messze a Corvintól

Szponzorált tartalom

Kényelmes búvóhelyek

A Corvin negyedben, főleg közel a sétányhoz, rengetegen béreltek már ki egy éjszakára egy szerelmi kis kuckót. Biztosan te is sokszor gondoltál már arra, hogy az itteni egyik lakásban ünnepled meg a pároddal az évfordulótokat, hónapfordulótokat vagy bármilyen fontosabb eseményt, amit nem szabad kihagyni. A Corvin kuckó azért is vált annyira felkapottá manapság, mert itt nyugodtan el tudtok tölteni pár órát úgy, hogy közben biztosan nem csörög a telefon és nem kopog senki sem az ajtón, illetve nem szólnak hozzátok a családtagok és nem zavarnak a barátok sem.

Ennek köszönhetően adott az a nyugalom, meghittség, aminek hála tényleg fel tudtok szabadulni. Kétségtelen, hogy minden egyes kapcsolatban fontos az intimitás. Ezért is kell legalább havonta egyszer egy romantikus vacsorát megszervezni, amit aztán követhet a búvóhelyes időtöltés. A luxus módon berendezett lakás minden kényelemmel el van látva, ezért igazán komfortosan érezhetitek magatokat a négy fal között.

Sokan annyira szeretik a kuckót, hogy ki sem mozdulnak onnan, amikor egy teljes hétvégére bérelték azt ki. A nappaliban a hatalmas kanapé a gyönyörű pihe-puha párnákkal, a televízió, mind a kellemes időtöltést teszi lehetővé. A lakás igazi gyöngye a hálószoba, amelyik szintén minden fontos dologgal el van látva. Természetesen itt adott egy nagyon strapabíró ágy, amin megéri minden percet kihasználni.

A fürdőszoba teljesen korszerű és esztétikus. Ez gyönyörű burkolatokkal ellátott és a zuhanykabin pedig tükrös ajtóval rendelkezik. Mondani sem kell, hogy a luxus atmoszféra itt is érződik, ami miatt még jobban érezheted magad a szerelmeddel. A nappaliban helyet kapott egy Full HD tévé, illetve adott a vezeték nélküli internet is. A nappali mellett egy hangulatos kis konyhai részt találtok, ahol összeüthettek pár falatot, vagy megmelegíthetitek a megrendelt ételkülönlegességeket. Biztosra vehetitek, hogy a lakás elég magas színvonalú ahhoz, hogy remekül érezzétek itt magatokat. A Corvin sétány lakásai pontosan a fent említett okok miatt annyira népszerűek a fiatalok körében. Érdemes hát legalább egyszer kipróbálni a búvóhelyet.

This entry was posted in Egyéb.