Szkeptikus vagy az alternatív gyógymódokkal kapcsolatban?

Hatékony a reiki

Az emberek minden esetben az orvostudományt hívják segítségül, amikor betegek lesznek. Ez önmagában nem is baj, viszont egyáltalán nem törődnek a lelki gondjaikkal. Teljesen érthető, ha első hallásra “kamunak” hangzik a kézrátétellel történő gyógyítás, pedig csak tested öngyógyító képességének fejlesztéséről van szó. Kattints ide, és tudj meg többet a reikiről! Nem fogunk szert tenni semmilyen különleges képességre, hogyha gyakoroljuk ezt a kezelést.

Ez csupán arra való, hogy napról-napra jobb legyen a közérzetünk, pozitív a világnézetünk, hiszen az ilyen emberek ritkábban betegednek meg és sokkal jobban képesek az önmegvalósításra. Egy lelki beteg könnyen manipulálható és ezt sokan ki is használják. Csak tömi magába a különféle készítményeket, hiszen mindenfelől különféle csodaszerek reklámjaival bombázzák. Régen nagyon fontosak voltak az emberek életében a spirituális dolgok. Manapság is ezekre épül számos hagyományunk. A mai kor embere nem képes érezni a folyamatosan áramló életenergiát.

A reiknek tehát ez lényege, hogy felfedezzük magunkban azt, ami beindítja a testünkben az öngyógyító folyamatokat. Azonban ezt az energiát az emberek nagy része nem érzi. A reiki kezelések során szép lassan kialakul ez az érzet. Egy átlagember csupán annyit tapasztal, hogy egyik nap jól érzi magát, míg a másik nap nem. A különféle stressz-helyzeteket mindnyájan másképp éljük át és aki nem tudja ezeket kezelni, az könnyen magába roskad. Ezzel elfojtja az áramló életenergiát, szabad utat engedve a különféle betegségeknek.

Elég megnézni egy olyan személyt, aki foggal-körömmel küzd a gyógyulásért és egy olyat, aki enged a stressz hatásának a betegsége alatt. Bizonyára az fog hamarabb felépülni, aki ösztönösen látja, hogy a pozitív hozzáállás lesz a megoldás. Ezt érzi a testünk is és mindent megtesz annak érdekében, hogy meggyógyítsa önmagát. A reiki mester kézrátétellel képes közvetíteni azt az energiát, amit néhány alkalom után a szkeptikusok is megtapasztalhatnak. Ne engedjünk a negatív környezeti hatásoknak, hanem igyekezzünk a jóra és az egészségre koncentrálni nap mint nap!

This entry was posted in Egyéb.