Orvosi döntés amely milliókba kerülhet: fogpótlás

Szponzorált tartalom

A fogpótlás híddal is tökéletes!

Ha öröklötten rosszak a fogai, akkor mindenképpen el kell gondolkodnia a hosszú távú megoldásokon. A fogvesztés igen komoly probléma, hiszen mosolygás és evés közben is szükség van a szép és egészséges fogakra. A fogpótlás híddal is megtörténhet, amely egy igazán okos megoldás. A clinident.hu weboldalon minden információnak utána olvashat, amely a fogpótlással, az esztétikai fogászattal és egyéb kezeléssel kapcsolatos.

A hidak megalkotása szakorvos feladata, aki minden lehetséges tényezőt figyelembe vesz a tökéletes mosoly eléréséhez. Sajnos a fogpótlás híddal egyáltalán nem olcsó mulatság. Egy elit fogászaton akár még milliókba is kerülhet a fogak helyrehozása. Ha Ön is szeretné végre visszakapni a kihullott vagy kihúzott rágóeszközeit, akkor a híd megoldást jelent. Leginkább akkor fontos fogorvoshoz fordulni, hogyha egészségügyi problémái adódnak a hiány miatt.

Például csökken a rágóképesség, valamint romlik az emésztés. Ezen kívül az is gond, hogyha a rések mellett lévő fogak is elmozdulnak. Ha elől hiányzik néhány foga, akkor az nem igazán nyújt szép látványt. A fogpótlás híddal egyszerű és mégis nagyszerű alternatíva. A beavatkozás mindenképpen tapasztalattal bíró szakember által történjen! Ha a fogpótlás híddal történik meg, akkor a híd alapja ragasztott korona lesz, amely tökéletesen pótolja a hiányt. A műfogak maguk is porcelánból készülnek, amelyekről meg sem lehet mondani, hogy nem valódiak.

A fogpótlás híddal implantátum alap esetében is elvégezhető. A híd merevítését a mozgó fogakkal köti össze az orvos. A Clinident esztétikai fogászatán először is meg kell beszélni, hogy mit szeretne, milyen fogai legyenek. Ezután következik egy állapot felmérés, majd a kezelés kiválasztása. A fogpótlás híddal csak akkor történhet meg, hogyha a fogak egészségesek és épek, vagyis szükség lehet gyökérkezelésre vagy tömésre, esetleg húzásra is. Húzás után kell néhány hét a regenerálódásra. A fogpótlás híddal manapság már megbízható és prémium minőségű alapanyagokkal készül, amelyek hosszú évekig kitartanak.

This entry was posted in Egyéb.