Nagyszerű ajándék a mini drón

Mini drón

Vajon mi az oka annak, hogy ilyen sokan szeretik ezeket az apró, repkedő masinákat? Talán a mini drón futurisztikus kinézete miatt. Néhány évvel ezelőtt még csak a kémfilmekben láthattunk efféle ketyeréket, most meg szinte elférnek a zsebünkben és akár több száz méter magasban is reptethetjük miközben az okostelefonunkkal irányítjuk.

A mini drón kicsi és csendes, ráadásul nem olyan balesetveszélyes, mint a nagyobb társai, de azért nem árt alaposan megtanulni az irányítását, különben könnyen kárt tehetünk benne.

Ez esetben is leginkább a rotorok épségére kell vigyázni, mert ha az egyik megsérül, akkor könnyen meglehet, hogy lezuhan és ahhoz már igazi szerencse szükséges, hogy ne menjen tönkre. A mini drón olcsón megrendelhető az azolcsosag.hu webáruházból, ahol többféle modell közül válogathat, aki ide ellátogat és szeretné valami különlegessel meglepni saját magát vagy az egyik ismerősét.

A mini drón a gyerekek nagy kedvence lesz, amint megpillantják, azonban nem árt, ha van egy felnőtt is a közelben, amikor trükkös manőverekbe kezdenek.

This entry was posted in Egyéb.