Nagyobb mell műtét nélkül? Nem fog menni.

Nagyobb mellek mellplasztikával

Manapság nagyon oda kell figyelnünk azokra a dolgokra, amiket az interneten olvasunk, mert ezekkel az álhírekkel még az egészségünket is veszélyeztethetjük. A mellplasztika számtalan esetben segített a hölgyeknek abban, hogy elégedettebbek legyenek a külsőjükkel. Ez egy elég egyértelmű módszer, hogyha valaki nagyobb és formásabb melleket szeretne. Rutinműtétnek számít és nap mint nap fekszenek kés alá nők százai, mert a mellplasztika mellett döntöttek.

Ám vannak olyanok, akik alternatív megoldásokat keresnek a mellplasztika mellett, mert úgy gondolják, hogy ez a rutinműtét is veszélyekkel jár, illetve későbbi kellemetlen szövődményekkel. Ezzel még nem is lenne baj, mert bizonyára sokan félnek a plasztikai műtétektől. De az már nagyobb gond, hogy vannak, akik kihasználják ezeknek a nőknek a félelmeit és hiszékenységét.

Köztudott, hogy a hölgyek tényleg igyekeznek mindent megtenni annak érdekében, hogy jól nézzenek ki és a legfurcsább módszerektől sem riadnak vissza. A mellplasztika azonban mára már egy teljesen elfogadott és hagyományos módszer, ami feszes, formás kebleket eredményez. Így már könnyen le lehet venni a nagy Ő-t a lábáról és a már meglévő kapcsolatba is izgalmakat lehet csempészni a műtét utáni új külsővel.

Azonban vannak olyan cégek, személyek, akik a mellplasztika ellen vannak és mindenféle készítményeket ajánlanak, amiket úgy reklámoznak, hogy ettől nagyobb és formásabb keblei lesznek az illető személynek, csak pár hétig kell alkalmazni az ismeretlen forrásból származó termékeket. Aki igazán rá van görcsölve a nagy mellek iránti vágyakozásra, az könnyen bedől az ilyen hirdetéseknek. Viszont, akármennyire szeretnénk hinni ezekben, az orvostudomány mai állása szerint, a mellplasztika az egyetlen megoldás abban az esetben, ha nagyobb melleket szeretne valaki magának. Mivel ez is egy műtét, ezért némi veszélyt ez is tartogat, viszont, ha meggyőződünk előtte, hogy a mellplasztika egy tapasztalt plasztikai sebész által lesz elvégezve, akkor nincs mitől tartanunk.

This entry was posted in Egyéb.