Mi vezethető a gépkezelő jogosítvánnyal?

Gépkezelő jogosítvány

A rendszerváltást követően, sajnos nagyon keveset foglalkozott az állam a szakiskolák helyzetével és emiatt ma már kevés megbízható szakembert lehet találni. Ezt a hiányt igyekszik pótolni a gépkezelő jogosítvány megszerzésére lehetőséget adó Transzport Studium oktatóközpont is, ahol megbízható, kellőképpen felkészített és megfelelő képesítéssel rendelkező szakembereket indítanak a munkaerőpiacra.

Természetesen mindig előjön a kérdés, hogy a gépkezelő jogosítvány megszerzésével milyen munkát lehet vállalni vagy hol lehet majd elhelyezkedni? Az igazság az, hogy számtalan helyen keresik a megbízható emelőgép kezelőket. Munkát lehet vállalni az építőiparban, a logisztikában, a raktározás területén vagy a szállításban, tehát ott, ahol emelőgépeket használnak.

Azonban a gépkezelő jogosítvány megszerzésével targonca kezelésére senki sem kap felhatalmazást. Arra ugyanis külön képesítést kell szerezni. A gépkezelő jogosítvány minden olyan emelőgép kezelésére felhatalmazást ad, ami rögzített tartóállványon vagy kiépített darupályán mozog.

This entry was posted in Egyéb.