Fogpótlás Nyíregyházán nemcsak helybélieknek

Fogpótlás Nyíregyháza

A fogak rendezettsége nagyon sok mindent elárul egy emberről. Az ápolatlan fogsor hanyag magatartást sugall és egyben kellemetlen külsőt eredményez. A fekete, lyukas fogak látványán túl, talán a fogak hiánya nézhet ki még ezeknél is rosszabbul. Szerencsére, ezek pótlására van lehetőség!

A fogpótlás Nyíregyházán bárkinek igényelhető szolgáltatás a Smile Design Center fogászaton. A pótlásnak többféle formáját ismerjük, hiszen lehet implantátum, teljes műfogsor, korona, híd. Ezek közül a legkellemesebb megoldás talán a híd.

Ez viszonylag csekély fájdalommal jár és nagyobb felületet lehet lefedni. A négyféle fogpótló módszer négy különféle esetben ajánlott. A hídról már beszéltünk, jöjjön az implantátum! Ezt akkor alkalmazzák, amikor csak egy fog hiányzik és azt szeretnék pótolni. A koronát akkor alkalmazzák, amikor egy fog már annyira elszuvasodott, hogy a tömés nem segít rajta.

A műfogsort pedig már senkinek sem kell magyarázni. A fogpótlás Nyíregyházán is többféleképpen történik, ami mindig a páciensek problémáinak függvénye.

This entry was posted in Egyéb.