Cross kerékpár, az igazi mindenes

Cross kerékpár

Van a kerékpárok között egy rendkívül sokoldalúan használható fajta, ezt szokták választani sportoláshoz, kiránduláshoz, munkába és iskolába járáshoz, de könnyű terepezéshez is. Nem más ez, mint a cross kerékpár, aminek semmi sem jelent akadályt.

Minden helyzetben tökéletesen helytáll, ráadásul igazán kényelmes is. A cross kerékpár alkatrészei leginkább a MTB-on megismert erős és könnyű kivitelek közül kerülnek ki, egyedüli kivétel a hajtómű, ami olyan széles áttételi tartománnyal rendelkezik, mint a trekkingek.

További tulajdonságairól még több mindent olvashat, ha ellátogat a bikelife.hu webáruház honlapjára. Ugyancsak itt tekintheti meg a cross kerékpár típusok alkotta gazdag felhozatalt is, valamint ha megtetszik az egyik darab, azt néhány kattintással megrendelheti.

Persze másfajta biciklik is vannak a kínálatban, de ha egy igazi mindenesre vágyik, akkor a cross kerékpár valamelyike az, amit meg kell vásárolnia! Tegye meg és kerekezzen vele mindennap! Meglátja, nem bánja meg a döntését!

This entry was posted in Egyéb.