Borospohár készlet az ínyenc borfogyasztóknak

Borospohár készlet

A borok szakértői tudják, hogy melyik ételhez milyen fajta bor illik. Azonban az is fontos szempont, hogy milyen pohárból fogyasztják. A borfogyasztás igazi rituálé, amihez elengedhetetlen a szép borospohár készlet.

A szervírozás fontos dolog, az ital tulajdonságainak megőrzése végett. Nem elég ismerni a fajtákat, de ügyelni kell a hőmérsékletre, a palack nyitására és a pohár kiválasztására is. Szomorú dolog azt látni, ha valaki vesz egy üveg jófajta bort és ezekre a részletekre nem fordít figyelmet.

A whitecrystal.hu kínálatában többféle, kristályból készült borospohár készlet várja a vásárlókat. A csodálatos ragyogású kelyhek, az egyszerű vacsorából is különleges alkalmat varázsolnak. A hozzáadott ólom-oxidnak köszönhető a kiváló fénytörési együttható.

A megragadó szépségük mellett, komoly értéket is képviselnek, mert régi kézműves technológia alapján készülnek. Ezért ajándéknak is kitűnő a borospohár készlet. Ha szeretteit szívesen meglepné valamivel, ami egyedi és értékálló, akkor Ön a jó helyen jár.

This entry was posted in Egyéb.