Az ingyenes befektetési tanácsnak bizony ára van

befektetes.net

Napjainkban igen nagy hangsúlyt kell fektetni azokra a lehetőségekre, amelyekkel hosszútávon hozamot érhetünk el. Ha szeretnénk a jövőben nagyobb vagyonra szert tenni, akkor mindenképpen a befektetes.net weboldalon nézelődjünk! Az oldalon ugyanis számos lehetőséget szemügyre vehetünk. Többek között megismerhetjük az SPB befektetési rendszereket, amelyek már 15 éve állnak az ügyfelek szolgálatára.

Az befektetes.net oldalon megismerhetjük, hogy miként zajlik a befektetési tanácsadás, hiszen sokan nincsenek tisztában vele. A tanácsadás során a szakemberrel együtt ismerjük meg a befektetési célokat és igényeket, valamint a likviditási szükségletet. A befektetes.net igen hasznos információkat tartalmazó honlap. A szakértők mindent megvizsgálnak, beleértve a kockázatvállalási hajlandóságot is, aminek köszönhetően kideríthető, hogy mennyit vagyunk hajlandóak bevállalni a cél érdekében.

Az ingyenes befektetési tanácsadás, ahogyan a nevében is benne van, teljesen díjmentes és egyáltalán nem kötelez bennünket semmire. Tehát, nem kell már az első alkalommal semmilyen döntés meghozzunk, egészen addig, ameddig meg nem ismerjük a lehetőségeket. Amennyiben az ismerkedésen már megvolt, akkor következhet a pontos befektetési igény felmérése. A befektetes.net honlapon minden információt megtalálhatunk a befektetéssel kapcsolatban.

Az igényfelmérés után, ha úgy döntünk, akkor egy személyes privátbankárhoz foglal időpontot részünkre az SPB Befektetési Zrt. Vörösmarty téri irodájában, ami a Gerbaud irodaházban van. Itt történik a konkrét javaslatok átbeszélése, ami egy befektetésnél roppant fontos. Ha úgy döntünk, hogy elfogadjuk az ajánlatot, akkor célszerű szakmai segítséget kérnünk. A befektetes.net oldalon azt is láthatjuk, hogy lehet tanácsadás nélkül is választani a lehetőségek közül, azonban laikusként ezt a módot ne válasszuk! Inkább valamilyen értékpapírt válasszunk, amelyik folyamatosan kamatozik és bármikor ki tudjuk venni. Természetesen néhány évet azért érdemes várni, amíg a kötvény, részvény hozamot ér el.

This entry was posted in Egyéb.