A riasztó pisztoly használata egyszerű

Az eredeti pontos mása

Az erőszakos bűncselekmények sok esetben kivédhetőek lennének, hogyha az áldozatoknál lenne valamilyen önvédelmi eszköz. Ez lehet gázspray, de ami még hatékonyabb az egy riasztó pisztoly.

Mivel ezek az eszközök szakasztott másai a valódi lőfegyvereknek ezért gyakran előfordul, hogy a támadók már a puszta látványa miatt meggondolják magukat. Nem könnyű megkülönböztetni ilyen helyzetekben a kettőt egymástól.

Azonban, ha ennyi még nem tartóztatná fel a támadóinkat, akkor nincs más dolgunk, mint meghúzni a ravaszt és a hatás nem fog elmaradni. A hangja és az általa kilövellt gázfelhő biztosan meg fogja tenni a hatását és térdre kényszeríti az agresszorokat. A riasztó pisztoly használata nem igényel különösebb szakértelmet és bárki törvényesen hozzájuthat.

Sosem tudhatjuk, hogy mikor esünk bűncselekvény áldozataivá. Azt gondolnánk, hogy ilyet csak a hírekben hallani, pedig az ördög nem alszik. A legváratlanabb pillanatban következhet be a baj, akár a saját otthonunkban is. Erre az egyik megoldás lehet a riasztó pisztoly és a lélekjelenlétünk.

This entry was posted in Egyéb.