A nyárigumik ideális típusa

Nyárigumik

Amikor kint jó idő van, az aszfalt száraz és a vezetési körülmények valóban ideálisnak mondhatóak, az ember szeret gyorsabban vezetni, hamarabb eljutni a célba, persze, mindezt úgy, hogy nem lépi át a sebességhatárt. Ekkor a biztonságérzetet növelni képesek a megfelelő nyárigumik, amelyeknek hála, a tapadás kifogástalan lesz. Vannak olyan abroncsok, melyek esetében a különleges technológiának köszönhetően, többéves kopás után sem lehet gond a tapadással még élesebb kanyarban sem.

A nyárigumik egyik legfontosabb adottsága kell ez legyen, főleg amikor az aszfalt hőmérséklete jócskán meghaladja a 40 Celsius-fokot. Ekkor szükséges a valóban jó teljesítmény. Rengeteg nemzetközi cég pontosan erre törekszik a nyárigumik előállításánál, megalkotva azt az abroncsot, amiben hiba nincs ilyen téren.

Az évtizedek óta kifogástalan termékeket piacra dobó Continentalban vagy Hankookban megbízhat a vásárló. A magas minőséget nem csak a szakemberek és a hozzáértők tudják alátámasztani, hanem a kocsitulajdonosok is.

This entry was posted in Egyéb.