A G-Shock óra bármikor viselhető

G-Shock óra

Ez a darab számos dologban eltér a hagyományos termékektől. A lehfontosabb, hogy G-Shock óra soha nem fogja cserbenhagyni. Minden kelléknél szívósabbnak, erősebbnek lehetne mondani, mivel ütésálló.

Poliuretán tokkal van ellátva, amely megvédi a szerkezetét a külső hatásoktól, mint például az ütés, a rázkódás és az egyéb nem kívánatos dolgok. Viselheti túrázásnál, futásnál és más sportos tevékenységeknél is. A stopper funkcióval is rendelkezik, így lemérheti azt, hogy mennyi idő alatt futja le az adott távolságot.

A G-Shock óra energiatakarékos funkcióval is el van látva. Ahhoz, hogy könnyebben le tudja olvasni az időt még AUTO-LED-et is találhat benne. Ez akkor fog világítani, ha saját maga felé fordítja a terméket. Lehetősége van ébresztőt is beállítani, méghozzá többet is, eltérő időpontokra.

A G-Shock óra viselhető még a vízben is, hiszen 20 BAR nyomásig teljesen vízálló. Ha Ön szereti a vízi sportokat, akkor sem kell megválni kedvenc kiegészítőjétől. Vásárolja meg, hiszen számtalan jó tulajdonságára derült fény!

This entry was posted in Egyéb.