A fiatalok itala a Spumante

Spumante

A fiatalok szívesebben fogyasztanak egy lágyabb íz-világot nyújtó alkoholos italt, nemet mondva a konyaknak, ginnek, tequilának vagy a vodkának. Mivel a BB márka Spumante különlegessége pontosan ezt adja, teljesen világos, hogy a fiatalabbak körében roppant felkapottnak számít. Több éve már ez a legnépszerűbb a fogyasztók körében, a BB Szüreti Fesztiválon.

Itt meg kell említeni azt is, hogy a Spumante egy díjnyertes nedűt takar. A gyártó direkt úgy reklámozta, hogy ez valóban a legifjabb generációnak szól. Ezzel az ismerkedés is garantáltan jobban megy, mint például a fent említett, markáns ízzel bíró nedűkkel. Például az édes Spumante sikere a legkiválóbb muskotály szőlők mustjának köszönhető.

Ez egy sajátos világos színnel és egy jellegzetes édes muskotályossággal hódít. A mustból történő erjesztésnek hála, a Spumante egy igencsak illatos és zamatos ital, aminek éppen emiatt rengetegen nem tudnak ellenállni. Ennek is köszönhető, hogy a fiataloknak annyira bejön. Ez bátran fogyasztható diós rétessel, fagylalttal, somlói galuskával és sok más desszerttel.

This entry was posted in Egyéb.