A fényáteresztő függöny engedi érvényesülni a fényt

Szponzorált tartalom

Fényáteresztő függöny

Biztosan jártunk már olyan lakásban, ahol nem volt semmilyen drága bútor vagy luxus berendezési kellék, mégis annyira magával ragadott, hogy irigyeltük a benne a lakókat. Könnyen lehet, hogy egy ízlésesen megválasztott függöny annyira kiemeli a szoba előnyeit, mert az anyaga, színe vagy mintázata ruhába öltözteti az ablakokat.

Az egészségünkre és a kedélyállapotunkra is pozitív hatással van, ha megfelelőek a fényviszonyok a lakásban, ugyanis a sötétség mindig komorrá tesz bennünket, ezért ideális választásnak bizonyul a fényáteresztő függöny, ami melegséget és kellemes érzést ébreszt bennünk. Természetesen kánikula idején szükség lehet a sötétítők használatára is, ám soha ne feledkezzünk meg a fény funkciójáról és fontosságáról!

A geometrikus hatású falak, sarkok és szögletek a harmónia akadályai lehetnek, de ezt ki lehet küszöbölni azáltal, ha lágyítjuk a tereket. A függöny erre a legalkalmasabb, ezért ha lehetséges, minden szobában, még az előterekben is fektessünk nagy hangsúlyt a használatukra és engedjük, hogy kibontakozzanak a finom anyagok!

This entry was posted in Egyéb.