A fa WC ülőke elég kényelmes

Fa WC ülőke

Egy nehéz napot követően mindnyájan arra vágyunk, hogy végre hazaérjünk és pihenhessünk egy kicsit. Az átöltözést követően nem maradhat el a mellékhelyiség felkeresése sem. A fa WC ülőke nagyon komfortos, éppen ezért biztosan élvezni fogjuk a használatát. Nagyobb tömeget is elbír, tehát biztosan nem törik el egy óvatlan pillanatban. Mivel lakkozva van, ezért attól sem kell tartani, hogy tönkremegy a nedvesség miatt. Némelyik változata lecsapódásgátlós típusban kapható.

A felszerelése sem feltétlenül bonyolult, hiszen a mai modern típusokat már egyetlen kattintással is a helyükre lehet illeszteni. A fa WC ülőke színe elsősorban az alapanyagtól függ. A wculoke.hu weboldalon nagy választékkal lehet találkozni, tehát elsősorban ide érdemes ellátogatni. Értelemszerűen az árak is sokat nyomnak a latban a választásnál. Általánosságban véve elmondható, hogy 7 és 9 ezer Ft közötti összegért kerülhet sor a vásárlásra. A leárazásnak köszönhetően, némiképp alacsonyabb áron sikerülhet a rendelés.

Az sem jelent gondot, ha valaki a fából készült típus helyett inkább másra vágyik. A mintás WC ülőke méltán lett népszerű az utóbbi időben. Nem csupán nagyon strapabíró, hanem igazán mutatós is. A rajta lévő fényképek elsősorban a víz témakörében készültek. A gyerekek nagy kedvencének számít a delfines és a jegesmedvés változat. Igen aranyosan néz ki a kölyökkutyákat ábrázoló típus is. A virágos és a kagylós minta elsősorban azoknak való, akik inkább a visszafogottabb design rajongói.

A mintás WC ülőke már egészen modernnek mondható, hiszen a 21. század elvárásainak megfelelően történt az elkészítése. A tömege csupán 3,2 kilogramm. Természetesen a méretei meg vannak adva a weboldalon. Az érdeklődők egy útmutatót is találhatnak a weboldalon azzal kapcsolatosan, hogy miként kell elvégezni a méréseket. A mintás WC ülőke valamivel drágább, mint a fából készült társa, de a formatervezettségének köszönhetően, érdemes a megvásárlása mellett dönteni. A kiszállítása sem kerül sokba, tehát az internetes vásárlás kiváló opció.

This entry was posted in Egyéb.